назад до блогу
Колекція меблів Op-art

Колекція меблів Op-art

Ідеєю для створення дизайну колекції Op-art для дизайнера інтер'єрів Юрія Зіменко послужило саме мистецтво, а саме напрямок оп-арт - художній плин другої половини XX століття, що використовує різні оптичні ілюзії. Автора надихнули різні геометричні абстракції, засновані на особливостях сприйняття плоских і просторових фігур, чия фактура стає головним виразним засобом.

Дизайн колекції - це результат безмежного розширення сфери прикладного мистецтва. Разом з тим, предмети колекції мають формою не тільки доцільною і конструктивно логічною, але і емоційно виразною.

Завдяки поступової зміни форми фрезерування, площині стають рухливими і «живими». Це створює ефект кінетично глибоких поверхонь.

Такі меблі набувають естетичну цінність, доповнену привабливістю використання. При цьому продукт дизайну відповідає своїм прямим функціональним призначенням.

Тут фігурує не тільки форма, але і колір. Під натуральною фанерою ховається матова чорна підстава - контраст, що створює глибоке візуальне враження.

Через свій сміливого дизайну, ці меблі органічно вписується в будь-який простір, і створює атмосферу затишку.

Завдяки використанню натуральної фанери берези, меблі володіють благородною натуральністю, а масивні металеві елементи додають характер. У конфігурації меблів використаний складний конструктивний елемент-сполучення деталей під кутом 45˚, а також гострі грані полиць під кутом 45˚. У виготовленні предметів використовуються лише сертифіковані матеріали і комплектуючі.

Фурнітура Blum, Hafele

scroll to top
Поверніть пристрій