На одній хвилі

Коли дизайнер і його замовники дивляться в одному напрямку, велика ймовірність, що інтер'єр припаде до душі всім учасникам процесу.

У портфоліо Design Studio Yuriy Zimenko можна знайти різні проекти: монохромні і яскраві, мінімалістичні і класичні. А все тому, що Юрій Зіменко любить експериментувати. Та й замовники своє житло бачать по-різному. У випадку з цією квартирою, розташованою в одному з нових житлових комплексів Києва, побудова проекту почалась з емоцій. Під час першої зустрічі з дизайнером, його майбутні замовники обмовилися про нещодавну подорож до Австрії. У сім'ї двоє синів, обидва спортсмени і поїздки на гірськолижні курорти - не просто частина загального дозвілля. Під час останнього вояжу, батьки та їхні діти провели кілька днів в шале. Розповідали про нього настільки емоційно, що саме будинки на альпійських схилах стали для дизайнера Юрія Зіменко головною вступної в розробці концепції квартири у Києві. «У чому головна особливість шале? У великій кількості натурального дерева. А дерево в інтер'єрі - відмінний фон для колірних експериментів, до яких я час від часу вдаюсь. Ми вхопились за цю ідею і постаралися максимально розкрити її в просторі інтер'єру », - розповідає Юрій Зіменко.

Почалось все з доопрацювання первинного планування. Центральне ядро ​​апартаментів виділили під вітальню, об'єднану з кухнею і їдальнею. По сусідству розташували дві спальні і ванні кімнати, викроїти місце для яких вдалося за рахунок просторого коридору. А ось головну ставку в оформленні квартири зробили на фактури: дерево, метал, камінь, натуральний текстиль і хутряну оббивку. А ще - на кольорові акценти і арт-об'єкти від українських художників. Більша частина меблів в цьому інтер'єрі також українського виробництва. «Ми ставили перед собою завдання сформувати сучасний простір з атмосферою, яку замовники змогли б назвати« своїм домом ». Для цього використовували тактильні матеріали і багату палітру. А оскільки працювали на повній довірі і одному диханні з замовниками, все задумане вдалося », - згадує дизайнер Юрій Зіменко.

Поверніть пристрій