SkyLine

Досить простора квартира на 130 кв. м розташована в одному з ЖК в центрі столиці. Сімейна пара з дітьми бачила свій житловий простір в спокійній колірній гамі, з двома дитячими кімнатами, місткою кухнею-вітальнею, двома санвузлами та пральнею. 

Автору проекту, українському дизайнеру інтер'єрів Юрію Зіменко, необхідно було також передбачити просторі системи зберігання в кожній кімнаті, оскільки можливості створити окрему гардеробну не було. Всі побажання замовників виконані, при цьому в дизайні інтер'єру використані всі сучасні тренди облаштування житлового простору. 

Так, незважаючи на об'єднання вітальні і кухні, передбачена зона прийому їжі - у кухонного острова з барними стійками в кухні, і окрема обідня зона у вітальні у великого панорамного вікна. Кухонні меблі відомого італійського бренду Castagna Cucine виглядає абсолютно органічно, фасадами буквально імітуючи під обробку стін. 

Практично всі стіни в інтер'єрі - під фарбування, що надає простору більшої екологічності. Плитка на оздоблення - натуральна дубова дошка Mardegan і керамічна плитка відомого бренду Ariostea - також відповідає тренду екологічності в інтер'єрі. Вітальню і спальню прикрашають роботи талановитого українського художника Ярослава Присяжнюка. 

У интерьерному сценарії простежується одна чітка лінія, підкреслена текстилем відомого французького бренду Pierre Frey, який в кожному приміщенні представлений продукцією з різних колекцій і в різній колірній гамі, що буквально пронизує простір, створюючи єдину атмосферу. Одним з цікавих дизайн-рішень автора проекту став втоплений, прихований плінтус - як верхній, так і нижній. Це додало простору сувору графічність. 

Ще один інтер'єрний тренд, вдало застосований в цьому інтер'єрі дизайнером Юрієм Зіменко, - Скляна перегородка між спальнею і санвузлом. Це рішення дозволило візуально збільшити санвузол, в якому немає вікон.

Поверніть пристрій