Будинок в сучасному стилі

Саме цей проект, реалізований у 2008 році, став особливим в кар'єрі дизайнера інтер'єру Юрія Зименка. Його успіх пов'язаний з тим, що замовник повністю довірився дизайнеру. Чому? Можливо, тому що автор проекту будинку і замовник вже встигли попрацювати разом і чудово розуміли один одного. А можливо, тому що власник цього маєтка мріяв про сучасний і унікальний простір, а дизайнерові з іншими працювати не хотілося, і він з азартом узявся за справу. Але, швидше за все, – це якраз той випадок, коли все співпало.

Двоповерховий будинок, над дизайн-проектом якого дизайнерові належало працювати, знаходиться в передмісті Києва. Його загальна площа складає 800 кв. м. Внутрішній простір традиційно розділили на дві зони. Загальну зону розмістили на першому поверсі. Тут розташували вітальню, кухню, їдальню. На антресольному поверсі вітальні автор проекту облаштував кабінет і гостьову спальню. Приватній зоні відвели весь другий поверх. Тут знаходяться спальні, гардеробні та ванні кімнати.

Як і планувалося спочатку, дизайнер Юрій Зименко поєднав в житловому інтер'єрі сучасні форми з благородними фактурами і актуальним живописом, продуману побудову простору з максимальною зручністю користування. Тільки прислухаючись до професіонала, отримуєш очікуваний результат. У цьому в черговий раз переконався власник будинку під Києвом і через якийсь час Юрій Зименко оформив для нього ще й квартиру.

Поверніть пристрій