назад до блогу
Творче Я

Творче Я

Київ в гостях у Одеси

У четвер, 30 липня в Одесі відбувся Archmeeting за участю зірок українського дизайну і архітектури - Ольги Богданової і дизайнера Юрія Зіменко.

«Творче Я» - так називалася тема чергового Archmeeting, який відбувся в Одесі 30 липня. Гостей приймав Арт Центр Віри Холодної, що розташувався на Одеській кіностудії. Хедлайнерами вечора стали провідні київські архітектори і дизайнери Ольга Богданова і Юрій Зіменко.

Юрій Зіменко - архітектор, дизайнер, засновник студії Design Studio Yuriy Zimenko.

У 2015 році його студія отримала Гран-прі Міжнародного конкурсу International Property Award, одного з найпрестижніших і авторитетних подій в сфері нерухомості.

У своєму майстер-класі Юрій Зіменко приділив особливу увагу творчої складової архітектурного і дизайнерського промислу. Архітектор-дизайнер радив колегам частіше прислухатися до себе, своїх відчуттів і смаковим уподобанням, приводячи в приклад власну професійну практику.

Ольга Богданова - провідний архітектор, засновниця Bogdanova Bureau. Крім проектів приватних і громадських просторів, Ольга активно працює в сфері предметного дизайну і арт-дірекшна брендів, успішно представляє український дизайн за кордоном.

Гостям Archmeeting Ольга Богданова розповіла про свою головну професійну мрію - поставити Україну на світову карту дизайну - і про те, як втілює її в рамках власного бюро і колаборацій з українськими колегами. Окрему увагу Ольга приділила творчої філософії Bogdanova Bureau, яка вчить мистецтву життя, нового погляду на житло і предмети, які його наповнюють.

Презентації спікерів традиційно перетікали в захоплюючі дискусії з численними представниками локального архітектурно-дизайнерського співтовариства. Втім, гостям вдалося подискутувати не тільки в офіційному, але і в вільному форматі - під акомпанемент легкої музики і вишуканий фуршет.

Організатор: DHCMedia

Партнери: Comfort Zone, FAKRO, CASLI textile company, Absolut Engineering project, «Схід-Захід», Varmora, Benjamin Moore (Ukraine), «АГРОМАТ», HOLZ, Decor House, «ШестойЕлемент», «КОХАН», «Півсвіту», Tejas Borja Ukraine - Керамічна черепиця «Техас Борха», «ЯСА»: український виробник світла, «Кошкiн'Дом'» - декор іподаркі, Wild Flame, Kolibry Garden - Перший ландшафтний бутик.

scroll to top
Поверніть пристрій