назад до блогу
Топ 25 дизайн студій світу

Топ 25 дизайн студій світу

Журнал про розкішний спосіб життя, пропонований онлайн і в щоквартальному друкованому виданні, який відзначає всі декадентські речі, знакові в світі дизайну і FASHION індустрії, надихаючи самих проникливих людей в світі моди і дизайну.

Цього року інтернет журнал представив ТОП 25 світових дизайн студій і Архітектурних бюро в число яких увійшла і Дизайн Студія Юрія Зіменко.

У число ТОП 25 увійшли такі акули дизайну інтер'єрів та архітектори як:

 

RAY BOOTH | MCALPINE

Nashville, TN & New York, NY USA

Рей Бут - одина з найкращих дизайн студій, партнер McALPINE. Розділившись свого часу між Nashville та Нью-йоркським офісом, Рей тримає одну ногу в одному місті, а іншу - в своєму рідному штаті Алабама.

 

MARCEL WANDERS & GABRIELE CHIAVE | MARCEL WANDERS

Amsterdam, Netherlands

Заснований в 1996 році під маркою Marcel Wanders, сьогодні два найчарівніших чоловічих дизайнера інтер'єру, Marcel Wanders і Gabriele Chiave, очолюють команду з 52 осіб, які займаються предметним дизайном і дизайном інтер'єрів. З метою повернути людству почуття до дизайну і створювати атмосферу любові, Марсель Вандерс здійснив понад 1900+ знакових об'єктів по всьому світу для приватних клієнтів і преміальних брендів, таких як Baccarat, Hyatt, Louis Vuitton, Puma та інші.

 

KRIS TURNBULL | KRIS TURNBULL STUDIOS

Заснована в 2007 році, Кріс Тернбулл і його надзвичайно талановита команда відомі тим, що є однією з найбажаніших і шанованих дизайнерських студій у Великій Британії і по всій Європі, а так само на Близькому Сході. Від архітектури до дизайну інтер'єру, фірма пропонує цілісний підхід, щоб втілити в життя надії, мрії та бажання своїх клієнтів.

 

YURIY ZIMENKO | ZIMENKO INTERIOR DESIGN

Kyiv, Ukraine

Юрій заснував свою Київську дизайн-студію більше п'ятнадцяти років тому. Сьогодні Юрій спеціалізується на дизайні інтер'єрів і архітектурному проектуванні, створенні предметів за індивідуальним замовленням і виборі предметів мистецтва. Студія відзначена низкою престижних нагород. У 2019 запустив унікальну колекцію килимів ручної роботи з Vandra Rugs, стокгольмської маркою, виробленої продукцію на півдні України.

 

ANDRE HILTON | JORDAN HILTON INTERIORS

Atlanta, Georgia USA

Андре Джордан Хілтон, головний дизайнер і засновник Jordan Hilton Interiors, відомий своїм індивідуальним стилем. Використовуючи свої унікальні предмети.

Андре створює кімнати, які він часто називає «Містами». «Є так багато місць, які ви хотіли б досліджувати в будь-якому місті, в якому ви перебуваєте. Я хочу, щоб мої клієнти прагнули доторкнутися, посидіти, відчути, побачити і насолодитися всім навколо, так само, як в своєму місті.

 

JORDAN CARLYLE | CARLYLE DESIGNS

New York, NY USA

Джордан Карлайл, один з найчарівніших дизайнерів інтер'єру в Нью-Йорку, втілює в собі сучасну елегантність. Народжений в Алабамі дизайнер почав свою кар'єру, працюючи на антиквара. Потім, в 2005 році, почав свою кар'єру в якості візуального художника - створював Carlyle Fine Art і продавав його поп-арт в Crate & Barrel і Cb2. Незабаром послідувала успішна лінія аксесуарів для дому, продавана виключно в лондонських універмагах Harrods і Harvey Nichols. Потім організував Carlyle Designs, комерційна фірма по дизайну інтер'єрів, створює робочі місця.

 

SHAWN HENDERSON | SHAWN HENDERSON INTERIOR DESIGN

New York, NY USA

Перший дизайн-проект Шона Хендерсона почався в молодому віці, коли він переставив меблі для вітальні в своєму власному будинку. З тих пір він знав, що хоче стати дизайнером інтер'єрів в Нью-Йорку. Естетика Шона, уродженця Нью-Йорка, дуже витончена, багата і легка. Надихаючи своїх клієнтів нюансами, гармонією і контрастами, кожен дизайн Шона Хендерсона дійсно відчувається як домашній.

 

DAVID BROMSTAD | DAVID BROMSTAD DESIGNS

Miami, FL USA

Заразлива суміш енергії, креативності та відданості Девіда Бромстада, кожен з його проектів виділяє його як по-справжньому унікального художника, дизайнера і телеведучого. Будучи першим в історії переможцем «Зірки дизайну HGTV», Девід продовжував влаштовувати численні дизайнерські шоу, створюючи свою власну.

Художні і нестандартні меблі, а також дизайн приголомшливих інтер'єрів. Мистецтво і дизайн Девіда демонструють його гострий і витончений погляд на колір і стиль.

 

RYAN SAGHIAN

Los Angeles, CA USA

Народжений в Лос-Анджелесі Райан Сагьян знав, що хоче стати дизайнером інтер'єру з 15 років. Він вступив до Каліфорнійського інституту дизайну CIDA при Художньому інституті і швидко став професійним дизайнером вищого рівня Л.А. 

scroll to top
Поверніть пристрій