назад до блогу
Дизайн тренди Іспанії

Дизайн тренди Іспанії

На початку літа в Барселоні пройшов тиждень дизайну Barcelona Design Week. Такі події перетворюють міста в майданчики, наповнені творчістю й Барселона не стала винятком, запропонувавши гостям достатню кількість дизайн-локацій, реалізованих місцевими компаніями. Дизайнери з усього світу з'їхалися до столиці Каталонії на декілька днів, щоб зануритися в атмосферу і особисто оцінити те, що відбувається. В рамках тижня дизайну проходили конференції на тему тенденцій, які стануть в нагоді й в роботі дизайн-студій Києва. Одну з конференцій проводив Гуді Хердер, міжнародний консультант, який розбив головний тренд наших днів Think Think на три складові: aura, reflection і fascination. Кожен дизайнер інтер'єру може застосувати їх в своїх проектах, обравши відповідну палітру, матеріали і предмети обстановки.

Aura

Тенденція Aura проявляється в дизайні інтер'єру в створенні особливої ​​атмосфери за допомогою правильно підібраних фактур. Вона про безтурботність й стабільність, що дарує нам відчуття рівноваги і розслаблення, про набуття стійкості і впевненого протистояння часом не простим змінам.

 

Reflection

Дана тенденція, як би дивно це не прозвучало, про властивості води – найважливішого джерела життя. Вода являє собою нескінченну трансформацію. Це брижі, плинність і недосконалість. У дизайні інтер'єру концепція рефлексії відтворюється у відображеннях і дзеркальних ефектах, що запрошують мріяти та досліджувати.

 

Fascination

Політична нестабільність, так само як і екологічні проблеми викликають тривожність. А що варто робити в таких ситуаціях? Культивувати оптимізм і розвивати уяву. Цей тренд про динамічність й гнучкості. Простори перетворюються в ігрові майданчики, де дизайн інтер'єру шляхом експерименту об'єднує всі в єдине ціле.

scroll to top
Поверніть пристрій