назад до блогу
Будинок в Лісниках

Будинок в Лісниках

Будинок - це місце проживання, і його функція розосередити його мешканців «в часі і просторі». Грунтуючись на цьому ключовому затвердженні, ми можемо зробити висновок, що «образ» будинку відображає внутрішній світ людей, що живуть в ньому. Будь то хатина або палац, будинок об'єкт значний і навіть магічний, що містить в собі всесвіт в мініатюрі, здатний розповісти про його мешканців навіть в їх відсутність.

Будинок був спроектований для дуже неординарної людини, грунтовного і в той же час динамічного, що не боїться ризикувати. Все це відбилося в створеному образі будинку. В оформленні фасадів будинку, і внутрішнього простору перевагу віддали натуральним матеріалам - дереву, каменю. Таке рішення робить будинок цілісним, органічним і комфортним для проживання.

В основі проектування цього заміського будинку лежить принцип безперервності, де один простір плавно перетікає в інший. Розумна практичність, яка не має нічого спільного з химерним декором, простежується в акуратному ландшафтному дизайні, мінімалістичному образі дому та інтер'єрі внутрішніх просторів. Центром всієї композиції простора, наповнена природним світлом вітальня. Витончені гвинтові сходи проходять крізь кілька рівнів, поєднуючи громадській простір зі спальнями господарів, дитячими кімнатами, кабінетом і бібліотекою. На одному рівні з вітальнею знаходяться кухня, їдальня, гардеробна, СПА-комплекс і басейн дизайнер інтер'єру Юрій Зіменко розташував на цокольному поверсі цього сучасного будинку.

scroll to top
Поверніть пристрій