назад до блогу
Гра на півтонах

Гра на півтонах

Експерименти з формою, змістом і кольором – ось, що відрізняє сучасні інтер'єри. Звичайно, хтось як і раніше застосовує класичні формули. Але є й ті, хто намагається вийти за існуючі рамки, знайти власні рішення. Роботи нашої студії Design Studio Yuriy Zimenko вписуються в другий сценарій, адже ми завжди розширюємо звичні рамки. Не стала винятком і ця київська квартира.

Головна декоративна особливість проекту – комбінування двох близьких відтінків. При цьому для кожного приміщення обрано своє сполучення кольорів. Наприклад, в одній зі спалень – відтінки оливкового, які налаштовують на відпочинок. У той час як у вітальні – відтінки заспокійливого синього. З кольором ідеолог нашої студії дизайнер Юрій Зименко працює вже давно, але подібний прийом використовує вперше. Що об'єднує всі простори інтер'єру в єдине ціле, так це дерев'яні поверхні. При цьому дерев'яні панелі, як і кам'яні елементи і навіть текстиль мають закруглені кути.

Незважаючи на різноманітність колірних поєднань, виглядає проект досить мінімалістично, адже в просторі немає нічого зайвого. З наповнення ми вибрали тільки найнеобхідніше. При цьому варто зазначити, що столи, приліжкові столики в спальні, скляний декор на стіні прихожої – розроблені нашою студією. Статусність об'єкта підкреслюють м'які меблі від Flexform і стільці від B&B Italia. А живопис білоруського художника Максима Вакульчика робить проект більш індивідуальним.

Оскільки розрахована квартира для життя сім'ї, ми відредагували планувальне рішення: вітальню об'єднали з кухнею і їдальнею, знайшли місце для двох спалень і двох санвузлів. Завдяки сміливим дизайн-прийомам квартира вийшла самобутньою. А завдяки продуманій організації простору – комфортною для сімейного життя в столиці. На даний момент проект перебуває на стадії реалізації.

scroll to top
Поверніть пристрій